Sveriges autokratiska parti

Autokratiska manifestet

 

Vision

Sveriges Autokratiska Parti brinner för att forma om dagens Sverige – som idag lider av ökande ostabilitet och terrorhot– till en totalitaristisk autokratisk stat. Vårt land skall byggas upp till sin forna storhet, ett land där befolkningen tryggt vilar i Rådets kompetenta händer i ett stabilt land, där framtida generationer kan frodas och stimuleras i en miljö utan några som helst oroande tendenser eller hot.

 

 

Politik

 

Styrelsesskick

Vi vill inrätta Rådsrepubliken Sverige. Landet skall ledas av högt ansatta representanter för det enda tillåtna partiet, Sveriges Autokratiska Parti (SAP). Ordförande är Erik Kalén och ordförande är högsta person inom Rådet. Ordföranden utövar full makt, men diskuterar och tar expertishjälp av medlemmar i Rådet. Staten skall leda, avgöra vad som är bäst för landet och skrida till med drastiska handlingar om sådana behövs.

 

Politisk ideologi

Värnandet av Medborgarna representerar socialismen starkt, men har vissa kommunistiska drag. Vi vill att samhället ska bygga på värnandet om varandra och allas rättigheter till ett gott liv och det viktigaste av allt: allas rättigheter till trygghet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0